Voordat u zich in de raft in de kolkende stroming werpt, krijgt u een snelcursus rafting. U ontvangt tevens een helm, zwemvest en, optioneel, neopreen kledij zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer u in het kolkende water terecht komt.
Zelfs voor grote groepen hebben wij steeds voldoende moderne en veilige uitrusting!

Rafting Helm

De helm is altijd verplicht en inbegrepen: Wij voorzien voor u steeds het gebruik van een topkwaliteit rafting helm, inbegrepen in de prijs.

Zwemvest

De Zwemvest is altijd verplicht en inbegrepen: Wij voorzien voor u steeds het gebruik van een stevige zwemvest met hoog drijfvermogen, inbegrepen in de prijs.

Neopreen Longjohns

Voor slechts 5,00€ huur je een warmteisolerende neopreen rafting broek. Het dikke material beschermt en isoleert het lichaam tegen de elementen. Een aanrader, zelfs in de zomer. We hebben maat Small (48) tot XXL (56) steeds beschikbaar. Andere maten zijn steeds mogelijk mits vooraf verwittigen.

Neopreen vest

Voor slechts 5,00€ huur je een warmteisolerende neopreen rafting vest. Het dikke material beschermt en isoleert het lichaam tegen de elementen. Een top tip voor koudere dagen. We hebben maat Small (48) tot XXL (56) steeds beschikbaar. Andere maten zijn steeds mogelijk mits vooraf verwittigen.

Neopreen Laarsjes

Warme voeten en uitstekende grip! Voor slechts 5,00€ huur je deze neopreen rafting laarsjes. Het dikke material houdt de warmte vast en beschermt tot boven de enkels. De stevige antisliplaag op de zool en tip zorgen voor een perfecte grip op uitrusting van de bodem van de raft. Een aanrader, zelfs in de zomer. Schoenmaat 37 tot 45 steeds beschikbaar. Andere maten zijn steeds mogelijk mits vooraf verwittigen.Een gesloten schoen is verplicht maar niet inbegrepen.