Betaling

Betaling kan door overschrijving:

IBAN
BE78 7380 3032 8686
BIC
KREDBEBB

Annulatie

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd is de klant naast eventueel verschuldigde reserveringskosten 25 € de volgende annuleringskosten verschuldigd:

  1. Bij annulering tot de 42ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 15% van de reservatie som.
  2. Bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 35% van de reservatie som.
  3. Bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de 21ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 40% van de reservatie som.
  4. Bij annulering vanaf de 21ste dag (inclusief) tot de 14e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reservatie som.
  5. Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 5e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reservatie som.
  6. Bij annulering vanaf de 8e dag (inclusief) tot de vertrekdag: 100% van de reservatie som.
  7. Bij annulering op de vertrekdag : de volle reservatie som.


Annulatieverzekering

Indien gewenst kan u een annulatieverzekering afsluiten, bijvoorbeeld bij Ethias:

Ethias annulatieverzekering

Kledij

Voordat u zich in de raft in de kolkende stroming werpt, krijgt u een snelcursus rafting. U ontvangt tevens een helm, zwemvest en, optioneel, neopreen kledij zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer u in het kolkende water terecht komt.
Zelfs voor grote groepen hebben wij steeds voldoende moderne en veilige uitrusting!

Rafting Helm

De helm is altijd verplicht en inbegrepen: Wij voorzien voor u steeds het gebruik van een topkwaliteit rafting helm, inbegrepen in de prijs.

Zwemvest

De Zwemvest is altijd verplicht en inbegrepen: Wij voorzien voor u steeds het gebruik van een stevige zwemvest met hoog drijfvermogen, inbegrepen in de prijs.

Neopreen Longjohns

Voor slechts 5,00€ huur je een warmteisolerende neopreen rafting broek. Het dikke material beschermt en isoleert het lichaam tegen de elementen. Een aanrader, zelfs in de zomer. We hebben maat Small (48) tot XXL (56) steeds beschikbaar. Andere maten zijn steeds mogelijk mits vooraf verwittigen.

Neopreen vest

Voor slechts 5,00€ huur je een warmteisolerende neopreen rafting vest. Het dikke material beschermt en isoleert het lichaam tegen de elementen. Een top tip voor koudere dagen. We hebben maat Small (48) tot XXL (56) steeds beschikbaar. Andere maten zijn steeds mogelijk mits vooraf verwittigen.

Neopreen Laarsjes

Warme voeten en uitstekende grip! Voor slechts 5,00€ huur je deze neopreen rafting laarsjes. Het dikke material houdt de warmte vast en beschermt tot boven de enkels. De stevige antisliplaag op de zool en tip zorgen voor een perfecte grip op uitrusting van de bodem van de raft. Een aanrader, zelfs in de zomer. Schoenmaat 37 tot 45 steeds beschikbaar. Andere maten zijn steeds mogelijk mits vooraf verwittigen.Een gesloten schoen is verplicht maar niet inbegrepen.

Adventure & Survival Verzekering

België | Nederland

België

U kunt als woonachtige in België via Allianz-assistance een Adventure & Survival Verzekering afsluiten, maar dan moet u bij het adres het volgende invullen:

  • Postcode: 7331VX
  • Huisnummer: 370
  • Nederland

Via internet herkent de website alleen Nederlandse postcodes, dit is het adres van het verzekeringskantoor. Zodra de polis binnen is, zullen zij het adres aanpassen.

Mail daarna de uw Belgische adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat zij de polis kunnen aanpassen.

Voor automatische incasso moet je een Nederlands bankrekeningnummer hebben. Mocht u deze niet hebben, dan is er een andere mogelijkheid om te betalen. Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. hierover.

Op de polis wordt aangetekend dat waar in de van toepassing zijnde voorwaarden en op de bijbehorende clausulebladen wordt vermeld "Nederland", gelezen dient te worden: "Nederland en België".

Dekkingsoverzicht en voorwaarden Adventure & Survival Verzekering

Nederland

U kan online bij Allianz-assistance een Adventure & Survival Verzekering afsluiten

Dekkingsoverzicht en voorwaarden Adventure & Survival Verzekering

Bestel nu!

Bent u klaar voor uw avontuur?

Bestel Nu!